Hozzávalók:
Tésztához: 4 adag erős fekete kávé, rumaroma, 2 csomag babapiskóta, meggy, kakaópor.
Töltelékhez: 1 csomag vaníliás pudingpor, 0,5 liter tej, 5 evőkanál kristálycukor, 1 nagy pohár tejföl.
Elkészítése:
Először elkészítjük a vaníliás pudingot a tejjel és a cukorral, majd állandó kevergetés mellett kihűtjük és hozzáadjuk a tejfölt.
A meleg kávéba ízlés szerint csepegtetünk pár csepp rumaromát, egy tálba a kávéba mártogatott babapiskótákból egy sort kirakunk, egy réteg pudingot teszünk rá, majd a meggyet és a kakaóport.
Ezt addig ismételjük, hogy a legteteje puding legyen, amit csak egy kis kakaóporral szórunk meg.
Hűtőbe tesszük és pihenni hagyjuk egy estét.
Tésztához: 4 adag erős fekete kávé, rumaroma, 2 csomag babapiskóta, meggy, kakaópor.
Töltelékhez: 1 csomag vaníliás pudingpor, 0,5 liter tej, 5 evőkanál kristálycukor, 1 nagy pohár tejföl.
Elkészítése:
Először elkészítjük a vaníliás pudingot a tejjel és a cukorral, majd állandó kevergetés mellett kihűtjük és hozzáadjuk a tejfölt.
A meleg kávéba ízlés szerint csepegtetünk pár csepp rumaromát, egy tálba a kávéba mártogatott babapiskótákból egy sort kirakunk, egy réteg pudingot teszünk rá, majd a meggyet és a kakaóport.
Ezt addig ismételjük, hogy a legteteje puding legyen, amit csak egy kis kakaóporral szórunk meg.
Hűtőbe tesszük és pihenni hagyjuk egy estét.
1 megjegyzés:
Anyósom is ilyet csinált múltkor, és nekem ez nagyon ízlett!
Megjegyzés küldése