Hozzávalók:
6 tojás, 36 dkg porcukor, 36 dkg rétesliszt, 1 csomag sütőpor, 1 púpos teáskanál fahéj, 1 üveg magozott meggybefőtt, 2 marék darabolt dió.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a közepes tepsit kibéleljük sütőpapírral.
Az tojásokat habosra keverjük a porcukorral. A réteslisztbe belekeverjük a sütőport és a fahéjat.
A habosra kevert tojásokba alaposan elvegyítjük a lisztes keverékkel, ezt követően beleöntjük egy tepsibe.
Kirakjuk a magozott meggyel, megszórjuk a darabolt dióval, majd betesszük a sütőbe, körülbelül 25 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
A tetejét porcukorral megszórjuk.
6 tojás, 36 dkg porcukor, 36 dkg rétesliszt, 1 csomag sütőpor, 1 púpos teáskanál fahéj, 1 üveg magozott meggybefőtt, 2 marék darabolt dió.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a közepes tepsit kibéleljük sütőpapírral.
Az tojásokat habosra keverjük a porcukorral. A réteslisztbe belekeverjük a sütőport és a fahéjat.
A habosra kevert tojásokba alaposan elvegyítjük a lisztes keverékkel, ezt követően beleöntjük egy tepsibe.
Kirakjuk a magozott meggyel, megszórjuk a darabolt dióval, majd betesszük a sütőbe, körülbelül 25 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
A tetejét porcukorral megszórjuk.
1 megjegyzés:
Nagyon guszta:)
Megjegyzés küldése