Hozzávalók:
25 dkg puha vaj, 12 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, 2 db tojás, 30 dkg liszt, 25 dkg zabpehely, fél csomag sütőpor, 1 tábla csokoládé, 3 teáskanál reszelt narancshéj.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a tepsiket kibéleljük sütőpapírral.
A vajat a porcukorral és a vaníliával egy robotgép segítségével habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat.
A lisztet, a zabpelyhet, a sütőport, a csokoládét illetve a narancshéjat összekeverjük, ezután hozzáadjuk a vajas masszához.
Kis halmokat rakunk egymástól távolra a tepsibe, kanállal lelapítjuk, és nagyjából 15 perc alatt megsütjük.
25 dkg puha vaj, 12 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, 2 db tojás, 30 dkg liszt, 25 dkg zabpehely, fél csomag sütőpor, 1 tábla csokoládé, 3 teáskanál reszelt narancshéj.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a tepsiket kibéleljük sütőpapírral.
A vajat a porcukorral és a vaníliával egy robotgép segítségével habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat.
A lisztet, a zabpelyhet, a sütőport, a csokoládét illetve a narancshéjat összekeverjük, ezután hozzáadjuk a vajas masszához.
Kis halmokat rakunk egymástól távolra a tepsibe, kanállal lelapítjuk, és nagyjából 15 perc alatt megsütjük.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése