Csokoládé bomba 2

2009. ápr. 13. | 0 megjegyzés | Címkék:
Hozzávalók:
1 sárga piskóta rolád eperlekvárral megkenve, 40 dkg főző csokoládé, 2,5 dl tejszín, 10 dkg porcukor, 4 tojásfehérje, 1 kerek vékony piskótalap.

Elkészítése:
A piskóta roládot körülbelül 1 cm vastagra felszeleteljük. Kibélelünk vele egy tálat.
A csokoládét közepes láng felett vízfürdőben felolvasztjuk, a tejszínből kemény habot verünk. A tojásfehérjéből, cukorból kemény habot verünk, ezt követően óvatosan összekeverjük a langyos csokoládéval.
Beleforgatjuk a tejszínhabot, majd beleöntjük a tekerccsel kibélelt tálba. Ráhelyezzük a kerek piskótalapot, majd 24 órára hűtőbe helyezzük.
Recept letöltése

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fel