Hozzávalók:
20 dkg liszt, 5 dkg darabolt dió, 3 evőkanál kakaópor, 1 csomag sütőpor, 2 tojás, 10 dkg cukor, 0,8 dl olaj, 3 dl kefir, 12 db bon-bon.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük és a formát kibéleljük papírral.
A lisztet, a diót, a kakaót és a sütőport összekeverjük. A tojásokat felverjük a cukorral, az olajjal és a kefirrel, utána gyorsan beleforgatjuk a lisztes keverékbe.
A tésztát a formákba töltjük, mindegyik közepébe egy-egy bon-bont rakunk. Ez lehet Mon Chéri, konyakos meggy, bounty vagy bármilyen krémes bon-bon.
Körülbelül 15-20 percig sütjük, majd 5 percig hagyjuk pihenni a formában.
Díszíthetjük olvasztott csokoládéval.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése