Barackos torta

2009. febr. 21. | 0 megjegyzés | Címkék: ,
A piskóta elkészítése:
5 tojásból barna vizes piskótát sütni.

Krém:
1 doboz barack befőtt, 2 cs. tejszínhab, 2 dl tej, pici citromlé, 2 ek. cukor, 1 cs. és 1 kanál étkezési zselatin.

A krém elkészítése:
A barack befőttet egy pici lével össze turmixolom bot mixerrel, majd felverem a tejszínhabot a tejjel és hozzákeverem az összeturmixolt barackhoz. Felmelegítem a zselatint és hozzákeverem a krémhez, barack darabokat szórok bele és a kisült tortalapra öntöm.
Majd 4 órán keresztül hűtőben dermedni hagyom, miután megdermedt tejszínhabbal és barackkal díszítem. Nagyon finom és gyorsan elkészíthető. Ugyanez elkészíthető más gyümölcsből is.

A receptet küldte: Krisztina


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fel