Kapucíner szelet (Edit-féle)

2009. márc. 28. | 0 megjegyzés | Címkék:
Hozzávalók:
6 tojássárgát, 6 evőkanál porcukorral kikeverünk, majd hozzáadunk 1 dl étolajat, 6 evőkanál lisztet, fél csomag sütőport, 2 evőkanál kakaóport és a 6 tojás keményre felvert habját.

Elkészítés:
A tésztát megsütjük. Krém: 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral kikeverünk. 5 dl tejben felfőzünk 2 csomag tejszínízű pudingport. A tejszínes és a vajas krémet összekeverjük, kétfelé vesszük, az egyik felébe 1 evőkanál kakaóport, a másik felébe 1 evőkanál darált kávét keverünk. A tészta tetejére először a fehér, majd a barna krém kerül. A krém tetejére csokimázat teszünk. Rendkívül mutatós, finom és nem utolsósorban egyszerűen elkészíthető sütemény.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fel