Súgó

Megjegyzések küldése:
Az oldalon bárki írhat hozzászólást, nincs semmilyen korlát, nem kell regisztráltnak lenni.
Azonban ha a legördülő menüben kiválasztja a Név/URL-cím menüpontot, akkor meglehet adni akár csak egy keresztnevet is, ami a Névtelenségnél azért mégis csak jobb :) .
Aki esetleg nem tudná, hogy mégis miért kell még azt az ellenörző szöveget is beírni, az bizony azért van, hogy az úgynevezett spam robotok ne tudjanak mindenféle ide nem illő reklám hozzászólásokat beírni, ezt ki sem lehet kapcsolni, egy szükséges rossz.

Feliratkozás értesítőkre:
Amennyiben a jövőben szeretnél értesülni az új receptekről, kérlek iratkozz fel az ingyenes értesítőre, amit e-mailben kapsz majd meg, vagy a megfelelő RSS linkre kattintva kedvenc RSS olvasódon keresztül is elolvashatod.

Feliratkozás értesítőre:

Új receptek RSS értesítő, Új megjegyzések RSS értesítő

Hogyha, további információkra van szükséged a feliratkozásokkal kapcsolatba, az alábbi pár linket ajánlom, de ha inkább tőlem kérdeznél nyugodtan megteheted akár e-mail formájában, akár itt az oldalon is.

Mi az RSS?,  Wikipédia - RSS,  Wikipédia - Hírlevél

Leiratkozás az e-mailes értesítőről:
Abban az esetben, ha a jövőben nem szeretnél értesülni az új receptekről, akkor a már korábban kiküldött, értesítő levél alján lévő, unsubscribe now linkre kattintva tehed meg.
Ezt követően megnyílik egy új ablak, amiben a Yes, unsubscribe me now gombra kattintva lehet véglegesíteni a leiratkozást.
Azonban, ha valaki valamilyen formában, küld egy üzenetet nekem, hogy szeretne leiratkozni róla, akkor leveszem a "listáról", csak akkor kell hozzá az e-mail címe is, hogy tudjam, hogy hova nem kell többé küldeni az értesítőt.

Szerzői jogok:
Az oldalamról a recepteket bárki szabadon másolhatja, módosíthatja, kiteheti a saját oldalára, semmiféle megszorítás ezzel kapcsolatban nincs, kivéve, hogy ha a képet is átveszi, a képekről nem távolíthatja el az oldal nevét/elérhetőségét.
Ha van rá lehetőség, egy linket szívesen fogadok a blogra vagy magára a receptre.
Kérem írjon e-mail-t, akinek valamilyen szerzői jogi problémája merülne fel és megoldjuk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fel