Hozzávalók:
50 dkg vaj, 40 dkg cukor, 4 tojás, 1 rumaroma, 2 ek. kakaó, 30 dkg kókuszreszelék, 50 dkg liszt, 50 dkg porcukor, 2 ek. kakaó, 8 dkg vaj, 6-7ek. tej, 5 dkg kókuszreszelék.
Elkészítése:
A vajat a cukorral habosra keverjük, majd a tojásokat egyenként beleütjük. A rumaromával és a kakaóval ízesítjük. A kókuszreszeléket a lisztbe forgatjuk, majd a tojásos masszához adjuk. A tésztát sütőpapírral bélelt vagy kivajazott tepsibe simítjuk, előmelegített sütőben közepes lánggal 20 percig sütjük. A bevonathoz a porcukrot és a kakaót összekeverjük. A vajat fölolvasztjuk, a tejet beleöntjük, majd a kakaós porcukorral eldolgozzuk. A kihűlt tésztát rácsra tesszük, a krémmel egyenletesen megkenjük, a kókuszreszelékkel megszórjuk, és dermedni nagyjuk. Kockára vágva tálaljuk.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése