Hozzávalók:
Tésztához: 30 dkg liszt, 8 dkg zsír, 15 dkg porcukor, 1 tojás, 1 sütőpor, 2 ek. kakaó, kb. 1,5 dl tej.
Piskóta: 6 tojásos sárga piskóta.
Krémhez: fél liter tej, 3 ek. liszt, 1 cs. vanília, 1 ráma, 15 dkg porcukor.
Elkészítése:
A tésztához valókat jól összedolgozzuk, 2 lapba kisütjük és megsütjük a piskótát is.
A krémhez valókat pépesre főzzük, majd állandó keverés mellett kihűtjük. A rámát a porcukorral jó habosra kikeverjük, utána beledolgozzuk a főzött krémet.
Rákenjük a krém felét az 1. lapra, ráhelyezzük a sárga piskótát, majd újra krém és végül a 2. lap.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése