Tojáslikőrös muffin recept

2009. ápr. 13. | 0 megjegyzés | Címkék:
Hozzávalók:
15 dkg liszt, 12 dkg étkezési keményítő, 1 csomag sütőpor, 5 tojás, 25 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1,75 dl növényi olaj, 1,75 dl tojáslikőr.


Elkészítése:
A sütőt 190°C-ra előmelegítjük, a muffin formákat papírral kibéleljük.
A lisztet és a keményítőt egy tálba szitáljuk, majd hozzákeverjük a sütőport. Egy másik tálban habosra keverjük a tojásokat, a cukrot, a vaníliás cukrot, az olajat és a tojáslikőrt.
Hozzáadjuk a lisztes keveréket és jól elkeverjük.
A tésztát a formákba töltjük és 20 - 25 perc alatt készre sütjük.



Megjegyzés:
Ez a recept az alapja a Tojáslikőrös mini kuglófoknak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fel