Hozzávalók:
Tésztához: 10 dkg margarin, 40 dkg liszt, 10 dkg porcukor, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 2 dl tejföl, 1 tojás.
Krémhez: 1,5 csomag csokoládés pudingpor, 1,5 csomag tuttifrutti pudingpor, 1,5 csomag vaníliás pudingpor, 3 x 3 evőkanál kristálycukor, 3 x 4,5 dl tej, 3 x 7,5 dkg margarin.
Tetejére: ét torta csokoládé, fehércsokoládé.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A margarint elmorzsoljuk a liszttel, majd belekeverjük a porcukrot, valamint a szódabikarbónát.
A tejfölhöz hozzáadjuk a tojást, ezt követően a liszthez adva tésztává gyúrjuk.
Ebből, egy körülbelül 30 x 35 cm -es sütőlapon, 4 lapot sütünk.
A csokis pudinghoz hozzáadjuk a 3 evőkanál kristálycukrot, majd csomómentesre keverjük a 4,5 dl tejjel.
Sűrűre főzzük, és még a meleg pudingba gyors mozdulatokkal ( hogy ne nagyon olvadjon el ), belekeverjük a 7,5 dkg margarint.
Az első lapot visszatesszük a sütőlemezre, vagy egy ugyan akkora tepsibe.
Rákenjük a csokis pudingot, és rögtön rátesszük a második lapot.
A csokoládéshoz hasonlóan elkészítjük a tuttifrutti pudingot, és erre is, rögtön rátesszük a harmadik lapot.
Ugyanígy járunk el vaníliás pudinggal is, majd befedjük a negyedik lappal.
A csokoládékat külön-külön gőz fölött megolvasztjuk, utána az ét csokisat rákenjük a sütemény tetejére, és fehércsokival díszítjük.
Végül hűtőbe tesszük és 1 - 2 óra múlva már szeletelhetjük.
Adag: 35 darab hosszúkás szelet
Elkészítési idő: 1 óra
Tésztához: 10 dkg margarin, 40 dkg liszt, 10 dkg porcukor, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 2 dl tejföl, 1 tojás.
Krémhez: 1,5 csomag csokoládés pudingpor, 1,5 csomag tuttifrutti pudingpor, 1,5 csomag vaníliás pudingpor, 3 x 3 evőkanál kristálycukor, 3 x 4,5 dl tej, 3 x 7,5 dkg margarin.
Tetejére: ét torta csokoládé, fehércsokoládé.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A margarint elmorzsoljuk a liszttel, majd belekeverjük a porcukrot, valamint a szódabikarbónát.
A tejfölhöz hozzáadjuk a tojást, ezt követően a liszthez adva tésztává gyúrjuk.
Ebből, egy körülbelül 30 x 35 cm -es sütőlapon, 4 lapot sütünk.
A csokis pudinghoz hozzáadjuk a 3 evőkanál kristálycukrot, majd csomómentesre keverjük a 4,5 dl tejjel.
Sűrűre főzzük, és még a meleg pudingba gyors mozdulatokkal ( hogy ne nagyon olvadjon el ), belekeverjük a 7,5 dkg margarint.
Az első lapot visszatesszük a sütőlemezre, vagy egy ugyan akkora tepsibe.
Rákenjük a csokis pudingot, és rögtön rátesszük a második lapot.
A csokoládéshoz hasonlóan elkészítjük a tuttifrutti pudingot, és erre is, rögtön rátesszük a harmadik lapot.
Ugyanígy járunk el vaníliás pudinggal is, majd befedjük a negyedik lappal.
A csokoládékat külön-külön gőz fölött megolvasztjuk, utána az ét csokisat rákenjük a sütemény tetejére, és fehércsokival díszítjük.
Végül hűtőbe tesszük és 1 - 2 óra múlva már szeletelhetjük.
Adag: 35 darab hosszúkás szelet
Elkészítési idő: 1 óra
3 megjegyzés:
Che bel dolce... wow!!! deve essere davvero gustoso Angela, complimenti! Mi stupisci sempre con le tue prelibatezze !!!
Grazie mille!
E' molto gentile da parte tua!
Szia!
Ajánlani szeretném számodra az új blogom:
http://recept-tura.blogspot.hu/
ha tetszik,akkor szívesen látlak olvasóim,követőim között :)
Megjegyzés küldése