Hozzávalók:
Tésztához: 10 dkg margarin, 40 dkg liszt, 10 dkg porcukor, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 2 dl tejföl, 1 tojás.
Krémhez: 1,5 csomag csokoládés pudingpor, 1,5 csomag tuttifrutti pudingpor, 1,5 csomag vaníliás pudingpor, 3 x 3 evőkanál kristálycukor, 3 x 4,5 dl tej, 3 x 7,5 dkg margarin.
Tetejére: ét torta csokoládé, fehércsokoládé.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A margarint elmorzsoljuk a liszttel, majd belekeverjük a porcukrot, valamint a szódabikarbónát.
A tejfölhöz hozzáadjuk a tojást, ezt követően a liszthez adva tésztává gyúrjuk.
Ebből, egy körülbelül 30 x 35 cm -es sütőlapon, 4 lapot sütünk.
A csokis pudinghoz hozzáadjuk a 3 evőkanál kristálycukrot, majd csomómentesre keverjük a 4,5 dl tejjel.
Sűrűre főzzük, és még a meleg pudingba gyors mozdulatokkal ( hogy ne nagyon olvadjon el ), belekeverjük a 7,5 dkg margarint.
Az első lapot visszatesszük a sütőlemezre, vagy egy ugyan akkora tepsibe.
Rákenjük a csokis pudingot, és rögtön rátesszük a második lapot.
A csokoládéshoz hasonlóan elkészítjük a tuttifrutti pudingot, és erre is, rögtön rátesszük a harmadik lapot.
Ugyanígy járunk el vaníliás pudinggal is, majd befedjük a negyedik lappal.
A csokoládékat külön-külön gőz fölött megolvasztjuk, utána az ét csokisat rákenjük a sütemény tetejére, és fehércsokival díszítjük.
Végül hűtőbe tesszük és 1 - 2 óra múlva már szeletelhetjük.
Adag: 35 darab hosszúkás szelet
Elkészítési idő: 1 óra
Tésztához: 10 dkg margarin, 40 dkg liszt, 10 dkg porcukor, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 2 dl tejföl, 1 tojás.
Krémhez: 1,5 csomag csokoládés pudingpor, 1,5 csomag tuttifrutti pudingpor, 1,5 csomag vaníliás pudingpor, 3 x 3 evőkanál kristálycukor, 3 x 4,5 dl tej, 3 x 7,5 dkg margarin.
Tetejére: ét torta csokoládé, fehércsokoládé.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A margarint elmorzsoljuk a liszttel, majd belekeverjük a porcukrot, valamint a szódabikarbónát.
A tejfölhöz hozzáadjuk a tojást, ezt követően a liszthez adva tésztává gyúrjuk.
Ebből, egy körülbelül 30 x 35 cm -es sütőlapon, 4 lapot sütünk.
A csokis pudinghoz hozzáadjuk a 3 evőkanál kristálycukrot, majd csomómentesre keverjük a 4,5 dl tejjel.
Sűrűre főzzük, és még a meleg pudingba gyors mozdulatokkal ( hogy ne nagyon olvadjon el ), belekeverjük a 7,5 dkg margarint.
Az első lapot visszatesszük a sütőlemezre, vagy egy ugyan akkora tepsibe.
Rákenjük a csokis pudingot, és rögtön rátesszük a második lapot.
A csokoládéshoz hasonlóan elkészítjük a tuttifrutti pudingot, és erre is, rögtön rátesszük a harmadik lapot.
Ugyanígy járunk el vaníliás pudinggal is, majd befedjük a negyedik lappal.
A csokoládékat külön-külön gőz fölött megolvasztjuk, utána az ét csokisat rákenjük a sütemény tetejére, és fehércsokival díszítjük.
Végül hűtőbe tesszük és 1 - 2 óra múlva már szeletelhetjük.
Adag: 35 darab hosszúkás szelet
Elkészítési idő: 1 óra
2 megjegyzés:
Che bel dolce... wow!!! deve essere davvero gustoso Angela, complimenti! Mi stupisci sempre con le tue prelibatezze !!!
Grazie mille!
E' molto gentile da parte tua!
Megjegyzés küldése