Csokiszalámi 2

2009. márc. 7. | 0 megjegyzés | Címkék:
Hozzávalók:
20 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 5 dkg kakaó, 5 dkg mazsola, 1 dl tej, 30 dkg háztartási keksz, rumaroma, 4-5 szem apróra tört dió.

Elkészítése:
Egy lábosba beletesszük a cukrot, a kakaót, a tejet és a margarint, majd addig melegítjük, míg a margarin elolvad. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a mazsolát, a diót, és a rumaromát, majd belekeverjük az apró darabokra tört kekszet is. 30 percig állni hagyjuk, közben többször átkeverjük. Őzgerincformát folpackkal kibélelünk, és a masszát jól belenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük, és 2-3 óra múlva szeletelhető.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fel