Hozzávalók:
25 dkg liszt, 3 teáskanál sütőpor, 1 csomag vaníliás cukor, pici só, 4 tojás, 15 dkg margarin, 10 dkg cukor, 20 dkg francia drazsé.
Elkészítése:
A lisztet a sütőporral, a vaníliás cukorral és a sóval elkeverjük. A tojást a puha margarinnal és a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztes keveréket, és az egészet jól összedolgozzuk. Végül beleforgatjuk a francia drazsé kétharmadát.
A formát kibéleljük papírral vagy kivajazzuk és beletesszük a tésztát. A sütőt előmelegítjük 180 fokra és 25 percig sütjük a muffinokat, 10 percig a formában pihentetjük majd kivesszük és hagyjuk hűlni.
Tetejét csokoládédrazséval díszítjük.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése