Papagáj szelet

2009. ápr. 13. | 0 megjegyzés | Címkék:
Hozzávalók:
30 dkg porcukor, 3 tojássárgája, 1 ráma, 30 dkg liszt, 1 tejföl, 1 csomag sütőpor, 1 vanília pudingpor, 1 kakaós pudingpor, 1 puncs pudingpor.


Elkészítése:
A cukrot, a tojássárgáját és a rámát jól kikavarni. Beledolgozni a liszttel elkevert sütőport, a tejfölt és a felvert habot. A masszát 3 részre osztani.
Az 1-be vanília pudingport, a 2-ba a kakaós pudingport és a 3-ba a puncsos pudingport belekavarni.
Tetszés szerinti sorrendbe rakjuk a kivajazott, kilisztezett tepsibe, majd előmelegített sütőben közepes lángon megsütjük, végül csokimázat teszünk a tetejére.
Nagy gáztepsibe másfél szeres adag kell.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fel