Hozzávalók:
5 tojás, 55 dkg kristálycukor, 1 csomag vaníliás cukor, 3 dl olaj, 3 dl szénsavas ásványvíz, 50 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 2 evőkanál kakaópor, magozott, cukrozott meggy.
Elkészítése:
A tojásokat kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, az olajjal és az ásványvízzel, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
A massza felét sütőpapírral bélelt tepsibe kanalazzuk hézagosan, a másik felébe 2 evőkanál kakaót keverünk. Ezt ráöntjük a fehér tészta közeibe és villával kicsit elkeverjük.
Végül megszórjuk magozott meggyel és előmelegített sütőben, körülbelül 170 fokon nagyjából 30 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
5 tojás, 55 dkg kristálycukor, 1 csomag vaníliás cukor, 3 dl olaj, 3 dl szénsavas ásványvíz, 50 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 2 evőkanál kakaópor, magozott, cukrozott meggy.
Elkészítése:
A tojásokat kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, az olajjal és az ásványvízzel, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
A massza felét sütőpapírral bélelt tepsibe kanalazzuk hézagosan, a másik felébe 2 evőkanál kakaót keverünk. Ezt ráöntjük a fehér tészta közeibe és villával kicsit elkeverjük.
Végül megszórjuk magozott meggyel és előmelegített sütőben, körülbelül 170 fokon nagyjából 30 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
2 megjegyzés:
Kedves Angéla!
Nézz be ide.Ha ez a te másik oldalad akkor bocs.
http://sutes-fozes.blogspot.com/2010/01/karacsonyi-zold-muffin.html
Kedves Belly!
Köszi az ajánlást, ezzel az oldallal még nem találkoztam.
Megjegyzés küldése