Datolyás szaloncukor

Datolyás szaloncukor recept, karácsonyi édesség, marcipánnal töltve, és csokoládémázzal bevonva.
Datolyás szaloncukor
Hozzávalók:
1 csomag datolya, marcipán, csokoládémáz.


Elkészítése:
A datolyákat kimagozzuk, utána csipetnyi marcipánnal megtöltjük, majd olvasztott csokoládéba forgatjuk.
Fogpiszkálóra tűzdeljük, ezt követően egy hungarocell lapra szúrjuk, hogy tökéletesen megdermedjen.
Végül cukormázzal díszíthetjük.
Nagyon egyszerű és finom nasika.

2 megjegyzés:

Móni írta...

De gyönyörűek :) Ez annyira egyszerű és szép, hogy simán vinné a fődíjat ezen a receptes játékon.

Angéla Szilvási írta...

A fődíjat azért nem :), de köszi hogy felhívtad a figyelmemet a játékra.
Keresek is valami jó receptet hozzá.

Megjegyzés küldése

Fel