skip to main |
skip to sidebar
![Hamar fánk, kakaós vagy fahéjas porcukorban megforgatva. Hamar fánk recept, kakaós vagy fahéjas porcukorban megforgatva.](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgN_VqPJSbV6teQiOpAiR9CAGQUQxIUWSd8B0DTPZFFbbYcXRyg_P32WqwDbPSbpHOX0Lw_WGrqCJnwXTPOb2t1OJNUkVTOKj7QEJTpV8mklo54sKtEk7MjMYZAUl_Lc7GcFeUQPJ_d9PE/s400/hamar_fank_recept.jpg)
Hamar fánk
Hozzávalók:
15 dkg liszt,
1 joghurt,
1 tojás,
1 kávéskanál sütőpor,
kakaós vagy fahéjas porcukor.
Elkészítése:
Minden hozzávalót egy tálban összekeverünk, kicsit pihentetni hagyjuk, majd forró olajba teáskanállal szaggatva kisütjük.
Még melegen kakaós vagy fahéjas porcukorba megforgatjuk.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése