Boccaccio szelet

2009. ápr. 11. | 0 megjegyzés | Címkék:
Elkészítése:
Tészta: 5 tojás sárgáját kikeverünk 10 kanál porcukorral, 4 kanál vizet, 15 dkg diót, 5 kanál grízes lisztet, fél csomag sütőport és végül az 5 tojás keményre vert habját adjuk hozzá. Zsírozott tepsiben sütjük.
Krém: 25 dkg vajat kikeverünk vaníliás cukorral és 25 dkg porcukorral. 1 vaníliás pudingport elkeverünk 2 ek. kristálycukorral, majd elkeverjük 3 dl hideg tejjel, és sűrű péppé főzzük. Teljesen kihűtjük, majd ízesítjük kávéval és rumaromával, majd összekeverjük a vajkrémmel.

A krémet rákenjük a kihűlt tésztára, majd megszórjuk apróra vágott dióval.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fel