Piskótás csokoládészelet

2009. ápr. 13. | 0 megjegyzés | Címkék: ,
Hozzávalók:
20 dkg csokoládé, 15 dkg margarin, 5 dkg porcukor, 2 evőkanál instant kávé, 10 dkg babapiskóta.


Elkészítés:
A csokoládét kis darabokra tördeljük és gőz fölött megolvasztjuk. A tűzről levéve belekeverjük a margarint, a porcukrot, a kávét és kihűlésig kevergetjük. Sima masszát kell kapnunk.
A piskótákat kis darabokra törjük és a krémbe keverjük. A krémet folpackkal kibélelt, hosszúkás formába öntjük, a tetejét kiskanállal elsimítjuk, majd folpackkal lefedjük és 12 órára hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a folpackot levesszük, az édességet tálra borítjuk és a másik folpackot is eltávolítjuk. Meleg vízbe mártott késsel szeleteljük.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fel