Hozzávalók:
15 dkg liszt, 2 evőkanál kakaópor, 12 dkg étkezési keményítő, 1 csomag sütőpor, 5 tojás, 25 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1,75 dl növényi olaj, 1,75 dl Baileys likőr.
Elkészítése:
A sütőt 190°C-ra előmelegítjük, a lisztet, a kakaóport és a keményítőt egy tálba szitáljuk, majd hozzákeverjük a sütőport.
Egy másik tálban habosra keverjük a tojásokat, a cukrot, a vaníliás cukrot, az olajat és a likőrt. Hozzáadjuk a lisztes keveréket és jól elkeverjük.
A tésztát a formákba töltjük és 20 - 25 perc alatt készre sütjük. Ebből az adagból 16 db muffin lett.
Megjegyzés:
Hasonló sütemény még a Tojáslikőrös mini kuglófok.
15 dkg liszt, 2 evőkanál kakaópor, 12 dkg étkezési keményítő, 1 csomag sütőpor, 5 tojás, 25 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1,75 dl növényi olaj, 1,75 dl Baileys likőr.
Elkészítése:
A sütőt 190°C-ra előmelegítjük, a lisztet, a kakaóport és a keményítőt egy tálba szitáljuk, majd hozzákeverjük a sütőport.
Egy másik tálban habosra keverjük a tojásokat, a cukrot, a vaníliás cukrot, az olajat és a likőrt. Hozzáadjuk a lisztes keveréket és jól elkeverjük.
A tésztát a formákba töltjük és 20 - 25 perc alatt készre sütjük. Ebből az adagból 16 db muffin lett.
Megjegyzés:
Hasonló sütemény még a Tojáslikőrös mini kuglófok.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése