Hozzávalók:
Tésztához: 24 dkg vaj, 14 dkg porcukor, 2 tojás, 1 / 2 sütőpor, 25 dkg liszt.
Töltelékhez: 4 tojás, 14 dkg cukor, 14 dkg dió, sok fahéj.
Elkészítése:
A vajat habosra keverjük a porcukorral, ezt követően egyenként belekeverjük a 2 tojássárgáját is, majd belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
Vajazott, lisztezett gáz tepsibe rakjuk, a 6 tojásfehérjét felverjük kemény habbá.
A cukorral kikavarjuk a 4 tojássárgáját, utána a sárgájába belekeverjük a diót, a fahéjat valamint a fehérjehabot.
Ezt a masszát ráterítjük az előző tésztára és együtt megsütjük.
Tésztához: 24 dkg vaj, 14 dkg porcukor, 2 tojás, 1 / 2 sütőpor, 25 dkg liszt.
Töltelékhez: 4 tojás, 14 dkg cukor, 14 dkg dió, sok fahéj.
Elkészítése:
A vajat habosra keverjük a porcukorral, ezt követően egyenként belekeverjük a 2 tojássárgáját is, majd belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
Vajazott, lisztezett gáz tepsibe rakjuk, a 6 tojásfehérjét felverjük kemény habbá.
A cukorral kikavarjuk a 4 tojássárgáját, utána a sárgájába belekeverjük a diót, a fahéjat valamint a fehérjehabot.
Ezt a masszát ráterítjük az előző tésztára és együtt megsütjük.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése