Non plus ultra

2009. febr. 21. | 0 megjegyzés | Címkék:
Hozzávalók:
50 dkg liszt, 20 dkg vaj, 5 dkg vanília, 3 tojássárgája
Bevonathoz: 25 dkg porcukor, 3 tojásfehérje, néhány csepp citromlé.


Elkészítése:
A hozzávalókból omlós tésztát készítünk, fél óráig pihentetjük, majd vékonyra kinyújtjuk, és apró pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, tepsibe rakjuk.
A bevonathoz a porcukrot és a tojásfehérjét felverjük kemény habbá, néhány csepp citromlével ízesítjük.
A kiszaggatott korongokra egy-egy fehérje hab kupacot teszünk, előmelegített sütőbe 10 perc alatt kisütjük, végül lekvárral összeragasztunk egy-egy süteményt.
Letöltés

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fel