Watta sütemény

2009. febr. 21. | 0 megjegyzés | Címkék:
Hozzávalók:
Tésztához: 6 tojás, 21 dkg cukor, 3 puncs puding, 1 vaníliás puding.
Krémhez: 20 dkg cukor, 1 ráma, 3 tojássárgája, fél dl rum.
Habhoz: 3 tojásfehérje, 18 dkg porcukor, csokoládé darabok.


Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy tálba jól összekeverjük és megsütjük, utána kettévágjuk.
A krém elkészítéséhez a cukrot a rámával és a 3 tojássárgával habosra keverjük, majd hozzáadjuk a fél dl rumot. A kettévágott tésztát ezzel a krémmel töltjük meg.
A habhoz a 3 tojásfehérjét a porcukorral gőz felett habbá verjük, a tészta tetejére kenjük és csokidarával megszórjuk.


A receptet küldte: Szilvia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fel