Hozzávalók:
25 dkg vaj, 15 dkg porcukor, csipetnyi só, 4 tojás, 40 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 20 dkg kókuszreszelék, 2 csomag vanília.
Díszítéshez: cukormáz, kókuszreszelék.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a tepsit kibéleljük sütőpapírral.
A vajat habosra keverjük a porcukorral, a vaníliával és a sóval, majd egyenként hozzákeverjük az egész tojásokat.
A lisztet elkeverjük a sütőporral és a kókuszreszelékkel, utána a tojásos masszához adjuk. Kis gombócokat formálunk, kicsit meglapítjuk és kirakjuk vele a tepsit.
Aranysárgára sütjük, de vigyázzunk, hogy nehogy kiszáradjon. Miután kihűlt, cukormázzal és kókuszreszelékkel díszítjük.
25 dkg vaj, 15 dkg porcukor, csipetnyi só, 4 tojás, 40 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 20 dkg kókuszreszelék, 2 csomag vanília.
Díszítéshez: cukormáz, kókuszreszelék.
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a tepsit kibéleljük sütőpapírral.
A vajat habosra keverjük a porcukorral, a vaníliával és a sóval, majd egyenként hozzákeverjük az egész tojásokat.
A lisztet elkeverjük a sütőporral és a kókuszreszelékkel, utána a tojásos masszához adjuk. Kis gombócokat formálunk, kicsit meglapítjuk és kirakjuk vele a tepsit.
Aranysárgára sütjük, de vigyázzunk, hogy nehogy kiszáradjon. Miután kihűlt, cukormázzal és kókuszreszelékkel díszítjük.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése