Hozzávalók:
1 csomag készen vásárolható képviselőfánk tészta.
Krémhez: 2 tasak vaníliás pudingpor, 4 tojás, 15 dkg kristálycukor, 5 dl tej, csipetnyi vanília.
Elkészítése:
A fánkok tetejét levágom, ezt követően az alját, és mellé a tetejét tálcára helyezem.
A pudingport simára keverem a tojássárgájával, a fele cukorral valamint a tejjel.
Sűrűre főzöm, a tojásfehérjét kemény habbá verem a cukor másik felével és a vaníliával.
Amikor a puding besűrűsödött, a fehérjét azonnal belekeverem. A még forró krémmel rögtön megtöltöm a fánkokat, majd ráteszem a tetejét.
Csokoládét olvasztok, utána a tetejét bekenem és csokiforgácsot szórok rá.
Díszíthetem még készen kapható puncsmázzal és mandulaforgáccsal.
Megjegyzés:
Sajnos nem sikerült a képviselőfánk tésztáját megsütni, ezért kész fánkokat használtam.
1 csomag készen vásárolható képviselőfánk tészta.
Krémhez: 2 tasak vaníliás pudingpor, 4 tojás, 15 dkg kristálycukor, 5 dl tej, csipetnyi vanília.
Elkészítése:
A fánkok tetejét levágom, ezt követően az alját, és mellé a tetejét tálcára helyezem.
A pudingport simára keverem a tojássárgájával, a fele cukorral valamint a tejjel.
Sűrűre főzöm, a tojásfehérjét kemény habbá verem a cukor másik felével és a vaníliával.
Amikor a puding besűrűsödött, a fehérjét azonnal belekeverem. A még forró krémmel rögtön megtöltöm a fánkokat, majd ráteszem a tetejét.
Csokoládét olvasztok, utána a tetejét bekenem és csokiforgácsot szórok rá.
Díszíthetem még készen kapható puncsmázzal és mandulaforgáccsal.
Megjegyzés:
Sajnos nem sikerült a képviselőfánk tésztáját megsütni, ezért kész fánkokat használtam.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése