Habos rácsos tészta

2009. febr. 21. | 0 megjegyzés | Címkék:
Hozzávalók:
30 dkg liszt, 16 dkg zsír, 12 dkg porcukor, 1 sütőpor, 1 tojássárgája, 1 citrom leve, 0,5 dl tej, 20 dkg darált dió, 20 dkg porcukor, 3 tojás.

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd ketté vesszük. A töltelékhez a tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral, belekeverjük a darált diót, majd a tojások kemény habját. Az egyik tésztát kinyújtjuk, közepes pecsenyesütőbe tesszük, rákenjük a masszát. A másik feléből a tésztának hurkákat sodrunk, majd berácsozzuk vele a masszát és így sütjük ki.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fel